27.06.13

Blue Jeans!

Ciao, Stelle ( hi, stars- from italian)
Today An outfit post with my recent buys in London :)
In my next post I will tell you and show you more about My trip to London and IMATS show, and I would say that if you want me to include some special information about London please leave a comment in this post that I could do that. :)
But now I will tell you about my yesterdays Look- almost all in Jeans - I bought this shirt in PRIMARK - price was about 10 pounds as I remember. I absolutely love it and this summer here in Latvia weather is SOOOO hot that I would love to wear nothing but still it would be inappropriate. As I just had to get to work and I hate my white legs ( still no time to get some tan ) I was wearing jeans. 
Ok, more info after pictures :D

Ciao, Stelle ( Sveikas, zvaigznes - no itāļu valodas)
Šodien neliels ieskats manā " ģērbtuvē" un Londonas pirkumos. :)
Nākamajos ierakstos pastāstīšu un parādīšu vairāk par ceļojumu uz Londonu un IMATS šovu, vēl piebildīšu, ja ir kādi  īpašāki jautājumi, vai info, kuru Jūs vēlētos, lai iekļauju par Londonu - lūdzu, pievienojiet tos komentāros. :)
Bet tagad par to ko vakardien biju uzvilkusi.- Gandrīz viss džinsā! es nopirku kreklu PRIMARKĀ- cena bija kādi 10 paundi, ja pareizi atceros. Es viņu vienkārši dievinu un tādā vasarā kā mums šogad ir šeit Latvijā, kad laiks ir TIIIIKKK karsts, ka es vēlētos vilkt tieši neko, bet tas, laikam, būtu nepiedienīgi. Un tā kā man bija jātiek tikai līdz darbam un es ienīstu savas bālās kājas ( vēljoprojām nav laika nosauļoties) es biju uzvilkusi džinsus ( uffff)
Labi, vairāk pastāstīšu pēc bildēm :D




I was wearing: Blouse, Sunglasses - PRIMARK, Jeans- Killah, Bag - TOP SHOP , Watch- Michael Kors , rubber shoes- noname  :)

Apģērbā: Blūze, Saules brilles- PRIMARK, džinsi - Killah, Soma- TOP SHOP, pulkstenis - Michael Kors, gumijas kurpes - nenosakāmas izcelsmes :) 




This blouse gives me quite a good ventilation :) this is really must when outside is +30 degrees. 
Sunnies - This is my best buy since a long long time- I bought them for 1 pound and they are almost the same as my friends Ray ban - and they cost more than a 100 ... I usually buy quite expensive designer one, but this time I just could't walk past them :) I really like them. As I don't like all match match style I added bag that is yellow and this bag as well is almost my favourite buy  from my London trip. 

What do you think about this look?

Šī blūze man dod pietiekami daudz ventilācijas :)  un tas tiešām ir nepieciešams, kad ārā ir +30.
Saulesbriles- šīs, manuprāt, ir mans labākais pirkums kopš sen seniem laikiem- Es viņas nopirku par 1 mārciņu un viņas ir gandrīz 1:1 kā manas draudzenes Ray Ban saules brilles, kuras maksā daudz vairāk kā 100... Es parasti gan iegādājos diezgan dārgas dizaineru briles, bet šoreiz tas būtu neprāts viņām paiet garām. :) Man tiešām viņas ārkārtīgi patīk. Tā kā man nepatīk pilnībā saskaņots apģerbs es pievienoju klāt dzeltenu somu, kura arī ir viena no maniem mīļākajiem pirkumiem Londonā.

Ko Sakat par šādu kombināciju? 


Wish you warmth ( where is cold) and wish you a fresh breeze ( where is hot) 
See you soon my friends ;)
Hugs

Novēlu siltumu ( tur kur ir auksts) un novēlu svaigu vēsmu ( tur kur karsts)
Tiekamies drīz draugi ;)
Apskauju

8 komentāri:

  1. sarkanais un zilais + loti forshs kraasu salikums! loti patiik arii sominjas pop of colour! :) prieks, ka Londonas shoppings ir izdevies! ;-)

    AtbildētDzēst
  2. Great Look, lovely bag!

    Beauty giveaway inc. Clarins, MorrocanOil, Avene now on my blog!
    http://velvetavenue.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  3. Blog is very nice and attractive. Thanks for sharing my information. I am much pleased with your work. You have put very helpful information about dentistry
    http://www.k9apparels.com /

    AtbildētDzēst
  4. Wow! I loved her outfit. Moreover, her bag is stunning. I also bought Kate Spade Tote Bag and it will get delivered tomorrow. Exciting and hope it to be awesome as i dreamed.

    AtbildētDzēst
  5. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst