20.04.13

Face Contouring

Hey, sweets :)

Today I am speaking again about one very important thing! It is face contouring! If you haven't born with very perfect face, then sculpting ( contouring) your face is definitely something you should keep in your mind. You can create depth Using dark color or using light shade you can add volume to your face. You can change your face appearance very quickly. There are many ways to do that! I use Make Up For Ever sculpting kit that is designed for this job! There are 4 different shades- I am using nr.2 and this one suits to most of the skin tones ( if I am honest I use these shades on every single client I have and it works brilliantly :)
Kim Kardashian is very famous for her face conturing - there is a pictures even with her showing where she adds which color. And she uses foundations in dark and light color instead of this kind of a pressed powder product.

Sveikas, Jaukās :)

Šodien parunāšu par jau zināmu, bet ļoti svarīgu tēmu! Tā ir sejas koriģēšana. Ja nēesi piedzimusi ar perfektiem sejas pantiem, tad sejas koriģēšana ir noteikti kaut kas, kas jāpatur prātā. Var izvedot iekritumu ( dziļumu) izmantojot tumšu krāsu, vai piedot apjomu izmantojot gaišu krāsu. Šādā veidā savus sejas pantus var izmainīt ļoti īsā laikā. Ir vairāki veidi kā to izdarīt!
Es izmantoju Make Up For Ever koriģēģējošo pūderu duo, kurš ir speciāli radīts sejas korekcijas veikšanai. Ir peejami 4 dažādos toņos - es izmantoju 2 nummuru un, manuprāt šis piestā lielākaijai daļai sejas roņu ( Ja godīgi, es izmantoju šo korektoru pilnīgi visiem saviem klientiem un tas strādā lieliski) :)
Kima Kardašiana ir ļoti skavena ar savu sejas koriģēšanu- ir pat bilde, kurā ir redzams kur un kādu toni viņa izmanto, lai panāktu vajadzīgo efektu. Viņa izmanto tonālos kremus gaišā un tumšā tonī, nevis šādupresētu divtoņu pūderi!



As well - certain face form has areas where you should pay more attention! Cause I guess we all know that the ideal face form all over the world is Oval face form!
So all the rest face forms are corrected to moke tem more like oval one! But if you have oval face form that doesnt mean that you can' t use this product! You can use it to make your face look even more perfect!

Arī- noteiktām sejas formām ir zonas, kurām vaidzētu pievērst vairāk uzmanības. Jo man šķiet, ka mēs visas zinam, ka ideālā sejas forma visā pasaulē skaitās ovālā sejas forma.
Tāpēc visas pārējās sejas formas tiek koriģētas, lai maksimāli vizuāli pietuvinātos ovālajai sejas formai. Bet ja tev ir ovāla sejas forma, tas nenozīmē, ka tu nevari izmantot šo produktu vai tehniku. To var izmantot, lai piedotu sejai vēl izteiksmīgāku un perfektāku izskatu!












Do you use any of these techniques?
Or you have your own tips or tricks?

Vai Tu izmantokādu no šīm tehnikām? Vai varbūt Ir kādi presonīgie ieteikumi vai triki?

Oh, by the way at the moment I am in Jersey island! Two nights of crazy partys, Spa experience and a small shopping has done and today later on we carry on to France! Can't wait :) all photos from my trip can see on my Instagram Laura_valuta
Sending You loads of warm greetings!
❤❤❤

Ak, starpcitu patreiz atrodos Džērsijas salā! Divas naktis traku ballīšu, Spa piedzīvojums un pavisam neliels "šoppings" ir aizvadīts. Un šodien pēcpusdienā ceļš turpinas uz Franciju! Nevaru jau sagaidīt! :) bildes ar pēdējiem notikumiem var apskatīt manā instagram profilā laura_valuta
Sūtu Jums Daudz saulainu sveicienu!
❤❤❤

4 komentāri:

  1. Paldies Tev Laura par rakstu, jo šādu rakstu, jau sen gaidīju par šo noslēpumaino sejas koriģēšanu :)
    Noteikti, tagad iegādāšos šo mazo brīnumu, sejas koriģēšanai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks, ka patīk raksts! :) Jo, manuprāt, šī tehnika ir noderīga pilnīgi ikvienai meitenei ;)

      Dzēst
  2. Izklausās tā intriģējoši interesanti, tik nedomāju, ka neprofesionālis var tā labi šos trikus izdarīt, būtu labi tādas teiksim dienu garas lekcijas, kur māca to, ko katram gribas zināt visvairāk, es pieraxtitos pie šādas, pie zupu vārīšanas, un krāsu ietekmes ikdienā. :-)
    Bet nedomāju ka kim izskatās šeit the best, tādi pārāk gaiši plankumi sejā, bet tad jau nevar isti zināt visvairāk, varbūt fotografēšana pie vainas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lekcijas! principā Ja Meitenes šeit sarakstītu tēmas, kādas viņas interesē- varētu Uzrīkot lekciju ar demonstrācijām par konkrēto interesējošo tēmu :)

      Tā neizdevusies Kimas bilde ir pierādījums tam, cik viens grims dažādos apgaismojumos var būt veiksmīgs vai neveiksmīgs, tapēc ietteicams pirms iziešanas no mājām kaut ar telefonu un zibspuldzi uzņemt bildi, lai izvairītos no šādām nepatīkamām situācijām ;)

      Dzēst