12.05.13

Brilliant Fashion Basics

Hey, Superstars!
Today I will do a post about FASHION basics! Cause my closet needs to be resorted & my best friends asks me to Help with their wardrobe too! I have no place where to put my shoes anymore, and my closet is full with clothes and I have to say that 89% I don't wear! This means that 89% space is used by something I don't even need! Not Good at all ;( Do You wear everything you have? 
Ok, lets begin! 
Basics are the key to great look! In the whole world Paris is well known as the Heart of the fashion and Parisian girls are the most stylish in the whole world! I think that If you want to be up to date - you have to know what is Parisian Magnificent Seven: 

Hei, Superzvaigznes!
Šodien mans ieraksts ir par MODES pamatiem! Tas tāpēc ka manam skapim ir vitāli nepieciešama revīzija un manas labākās draudzenes arī lūdz palīdzību savest kārtībā viņu garderobes!  Man skapī nav vietas kur likt kurpes, un skapis pilns ar drēbēm un jāsaka, ka 89% no tām es NEVELKU! Tas nozīmē ka 98% vietas skapī aizņem kaut kas, kas man pat nav vajadzīgs! Tas nepavisam nav labi ;(
Vai Tu valkā visu kas tev ir?
Ok, sāksim!
Pamati ir atslēga lieliskam izskatam! Visā pasaulē Parīze ir labi zināma kā Modes pasaules sirds un Parīzietes ir pašas modīgākās pasaulē! Es domāju, ja Tu vēlies sekot līdzi modei- Tad tev ir jāzin, kas ir Parīzes Maģiskais Septītnieks: 

Magnificent Seven includes: 

1.The Blazer - Transforming touch: With belt, Push back or roll up sleeves, daytime - jeans or pants in a contrasting color, Evening -match blazer and pants ( black on black) , wear with with shirt ( lace, silk or satin)
Celeb style: Navy Blazer + white chiffon shirt +white jeans! Clean look that suits everyone!

2.The Trench - Transforming Touch: Roll up/push up sleeves, never ever buckle the belt properly like a good little girl ( tie it in front or behind with the buckle hanging loose.  Never ever with a long skirt ( No one wants to look like a statue. 
Celeb style: With jeans, over a little black dress 

3.The navy sweater- more sophisticated than a plain black sweater - Transfroming Touch: white jeans, black pants ( in honour of Yves Saint Laurent's brilliant way with chic color combinations), with flat shoes for an easy cool look, with heels and a bunch of bangles for evening.
Celeb style: white jeans + V-neck navy sweater + high heeled sandals + leather jacket.

4.The Tank: Classy supporting act - Transforming Touch: Shorts, jeans, even skirt ( especially a print skirt) , good quality necklace, under tuxedo jacket or blazer. 
Color - simple - black, white, navy, khaki  - NO fashionable shades they are great for making your children easy to spot on the beach! 
Celeb style: White tank + beige pants + blazer + sandals with heels.


5.The little black dress: The little black dress is not simply an item of clothing , it's a concept. We all know it will serve us whatever the situation, the season or the time of the day. Because little black dress is epitome of sexy and elegance. 
Celeb style: with huge black sunglasses and black ballerina pumps ( add long black gloves for winter) 

6.The Perfect Jeans: Find jeans that suits perfectly your body either skinny, straight-leg, low waisted or even "boyfriend". Color: sky-blue, washed and dark- three shades to see you trough every season. White for a brighter touch. Jeans go with EVERYTHING! 
Celeb style: Used denim + jacket + patent brogues + printed neck scarf

7.The leather Jacket: With chiffon dress, in winter under a coat ( feel free to let your sweater show underneath) with a rope of pearls, the older, the better!  Never with biker boots! We are not Marlon Brando!
Celeb style: Tan Leather jacket + white jeans + silk top + heels
Hall of fame: The best leather jacket is close fitting, with slim sleeves and two patch pockets.

Maģiskais Septītnieks:

1.Žaketi - mainošs  elements: Ar jostu, uzstmtas vai uzlocītas piedurknes, dienā ar džinsiem vai biskēm kontrastējošā krāsā, vakarā - tonis tonī gan žakete, gan bikses, valkājam ar blūzi ( mežģīņu, zīda vai satīna) 
Slavenību stils: Tumši zila žakete + balts krekls + balti džinsi! kārtīgs izskats, kas piestāv ikvienam!

2.Trencis ( mētelis) - mainošs elements: uzrulētas, uzstumtas piedurknes, nekad neaiztaisīt pareizi jostu kā pareiza maza meitenīte ( sasiet priekšā vai aizmugurē ļaujot sprādzei brīvi krist) Nekad ar gariem svārkiem ( neviens nevēlas izskatīties pēc statujas)
Slavenību stils: Ar džinsiem, pārli mazai melnai kleitiņai


3.Zilais džemperis - daudz izsmalcinātāks par par parasto melno džemperi- mainošs elements: balti džinsi, melnas bikses ( godinot YSL izcili smalko krāsu kombinēšanu), ar bezpapēžu apaviem vieglam izskatam, ar agstiem papēžiem un daudz rokassprādzēm vakaram.
Slavenību stils: Balti džinsi + V izgriezuma zils džemperis + Augstpapēžu siksniņkurpes + ādas jaka

4.Tank top krekliņš: Klasisks pamat elements -Mainošs elements: šorti, džinsi, pat svārki ( īt īpaši ar apdruku), labas kvalitātes kakla rota, zem jebkādas žaketes.
Krāsa- vienkrāsaina- melns, balts, zils, haki - Nekādas modīgās ( spilgtās ) krāsas, tās ir lieliskas lai būtu viegli pamanīt jūsu bērnus pludmalē.
Slavenību stils: Balts tank tops + Bēšas bikses + žakete + augstpapēžu siksniņ kurpes.

5.Mazā melnā kleitiņa: Mazā melnā kleitiņa nav vienkārši apģērba gabals tas ir koncepts. Mēs visi zinam ka tā mums derēs jebkurā situācijā vai gadalaikā vai diennakts stundā. Tāpēc, ka mazā melnā kleitiņa ir seksīguma un elegances iemiesojums. 
Slavenību stils: Ar lielām melnām saulesbrillēm un melnām augstpapēžu kurpēm. ( pievienojam garus melnus cimdus ziemas mēnešos) 

6.Perfektie džinsi: Atrodi džinsus kas perfekti der tavam augumam vai tie būtu apspīlēti, taisna piegriezuma, zemas jostasvietas vai " boyfriend" tipa. Krāsas: debesu zils, nomazgājies un tumši zils derēs visu cauru gadu. Balta- gaišākam akcentam. Džinsi piestāv pilnīgi VISAM.
Slavenību stils: novalkāti džinsi + žakete + patent brogues ( vīrieš tipa kurpes Nevaru iedomāties kā tulkojas latviski :( ) + apdrukāts kakla lakatiņš.

7.Ādas Jaka: Ar šifona kleitu, ziemā zem mēteļa ( ļauj džemperim brīvi rēgoties ) Ar pērļu kaklarotu, un jo vecāka jaka, jo labāka. Nekad ar motociklistu zābakiem! Mēs nēesam Marlin Brando! 
Slavenību stils: Brūna ādas jaka + balti džinsi + zīda tops + augstpapēžu kurpes!
Slavenības zāle: ideālā ādas jaka ir pieguloša augumam , ar šaurām piedurknēm un divām kabatām.



Here are some Inspiration Photos/ Šeit būs daži iedvesmas foto








5 komentāri:

  1. Esmu par sho domaajusi un ir veeleeshanaas iegaadaat taas perfektaas pamatlietas...nkaa no shii nav, aadas jzka atklaajaas irnovalkaajuss, bija superiiga, tumshi shauri dzhinsi noazgaajushies, bija superiigi :-) .... Gribas taadu klasisku trenci, nu burberry tia :-) un melnas laivinkurpes, ir pat odes graamata shajaa sakaraa, kuraqs iedvesmota mekleeshu savu septinniekuplus kurpes... Deriigs posts, super paldies.. To kas ir drebju skapii savukart valkaaju regulaari, tieshaam varu r to lepoies, jo khmmm patiesiibaa dreebju skapis ir ar ljoti nedaudz apgeerb....

    AtbildētDzēst
  2. Ps un kaa ar tevi pash...cik no shaa tev ir?!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti drīzumā ļooti, ļoti pamatīgi pieķeršos skapja revīzijai! Vienīgais, kas man no 7 tītnieka trūkst- ir Zilais džemperīts ar V veida izgriezumu- man viņu gribas kašmira vai vismaz ļoti kvalitatīva cita materiāla- jo šādai tik vienkāršai lietai IR jābūt kvalitatīvai. :)

      Dzēst
  3. Oh, your set is truly perfect!

    Thank you for this post!

    x

    http://www.dariaburkova.com

    AtbildētDzēst
  4. Nu jā, dažām lietām es nepiekrītu, piemēram, par tiem ''nekad ar...''. Bet Katram jau savas domas. Tika aizmirsti klasiskie svārki un klasiskais vīriešu tipa krekls. Bet tas tā. :)

    AtbildētDzēst