01.02.13

Biolustré Instant Hair repair

Hello sweets, I am sorry but this post goes  only in Latvian .
 ( If it works use translator to understand) 

Sveikas vēlreiz un ātad atvainojos tiem, kuri Latviešu valodu nesaprot līdz galam, bet varbūt var mēģināt, jo kaut kāds  (tulkotājs) pie opcijām man ir. 

Tātad šodien pastāstīšu es par to ko tagad daru un kas manuprāt ir super inovācija, kas līdz mums ir nonākusi pārsteidzoši vēlu (diemžēl)! 

Tātad Stāsts ir par Biolustré 


BIOLUSTRE TAS IR HOLIVUDAS ZVAIGŽŅU SKAISTO MATU NOSLĒPUMS!!!


Ir pieejami divi veidi: Dziļā matu atjaunošana Un Kalifornijas matu atjaunošana.

Dziļā matu atjaunošana ir irekspress/ rekonstruktors matiem, ta atjauno matus uzreiz un palīdz pasargāt no bojājumiem, kurus izraisa ķīmiskie procesi un veidojošie instrumenti. Biolustre pamatā ir unikāls polimērs, kura struktūra ir no molekulārām saitēm un proteīna. Šis produkts spēj remontēt matu no iekšpuses. Biolustre ir produkts, kurš atjauno matus un dara to ar pirmo reizi! Biolustre var pielietot, ja mati ir bojāti. To var pielietot pirms ķīmiskajiem procesiem piemēram ilgviļņi, matu taisnošana, pieaudzēšana. Tad mati saglabājas zīdaini, mīksti un izturīgi visa procesa laikā. Var izmantot arī pirms jebkuras krāsošanas, balināšanas vai taisnošanas- krāsu padarīs vienmērīgāku un ilgnoturīgāku kā arī jebkuru procedūru ilgnoturīgāku. 
Biolustre - tas ir zinātniski pierādīts produkts, kurš atjauno matu uzreiz un neizmazgājas. Pēc Biolustre var veikt līdz 6 ķīmiskām procedūrām un tas palīdzēs nerasties bojājumiem.
Šī ir procedūra, kura pasargā matu no lūsšanas, jo par 300% palielina mata stiepšanas izturību, kas palīdz saglabāt garumu un ataudzēt matus.
Šis līdzeklis ir pilnīgi drošs jebkuram vecumam un vecina mata atveseļošanu.
Tātad Biolustre aizpilda mata tukšās vietas, kuras ir izveidojušās no ķīmiskām procedūrām un no ikdienas veidošanām. Aktīvā sastāvdaļa ir īpašs polimērs, kas imitē mata šķiedru un rekonstruē matu no iekšpuses, piešķirot matiem spēku , kurš salīdzināms ar veselu matu stāvokli. 

Kalifornijas Atjaunošana ir vidēja līmeņa atjaunošana.Šī matu atjaunošana var tikt pielietota gan kā pirmreizēja procedūra, gan kā procedūra pēc dziļās atjaunošanas, gan kā starp procedūru atjaunošana.
Kalifornijas atjaunošana ar Biolustre aizņems mazāk jūsu laika, nekā gadījumos, kad veiksiet dziļo atjaunošanu. Kalifornijas atjaunošana vidēji aizņem no 30-60 min , dziļā atjaunošana no 60 -120min. Kalifornijas atjaunošanas efekts turēsies līdz 1,5 mēnesim- vai tik ilgi, kamēr ar apkārtējiem vides faktoriem ( fēns, panna, loku šķēres, krāsošana, nekvalitatīvs ūdens utt.) Jūs to neizvadīsiet laukā.
Lai arī Kalifornijas atjaunošana ir daudz vieglākas formas nekā dzļā Biolusre atjaunošana - tajā ir daudzas priekšrocības, kas liks justies Jūsu matiem labi.
- Tā atgriezīs jūsu matiem dzīvīgumu
- mati kļūs spīdīgi, veseli, zīdaini un pats galvenais izturīgi.
- Turklāt tas ir ātri, viegli un efektīvi.
Šī ir pasaulē vienīgā patentētā, klīniski pierādītā ārstēšana, kura faktiski atjauno bojātus matus. Neatkarīgie pētijumi- lai pārbaudītu Biolustre produktu efektivitāti un to atjaunojošo iedarbību uz bojātiem matiem, tika veikti
KLĪNISKI PĒTIJUMI (4350 matu paraugiem).


*Bilostre ārstēšana labāk iedarbojas uz bojātiem, iepriekš apstrādātiem un sašķeltiem matiem.
*Pierādāīta efektivitāte uz matiem, kurus sagrāvusi ķīmijterapija.
*Netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes produkti un formula ir draudzīga apkārtējai videi.
*Nav jāizmanto cimdi, kad veic ārstējošo procedūru
*Matu krāsa turēsies daudz ilgāk pēc ārstēšanas - sarkanā krāsa turēsies 4-5 reizes ilgāk.


Tātad es esmu pilnīgi un 100% par matu kopšanu, atjaunošanu, veseļošanu un jebkādu lutināšanu. Man jāsaka, ka šis produkts un tā rezultāti mani pārsteidz un ārkārtīgi iepriecina. Ja pēc Keratīna taisnošanām ar laiku mati sāk kļūt sliktāki, tad šis produkts katru reizi ārstē un uzlabo matu- principā kā jau minēju arī keratīna taisnošana, matu laminēšana vai jebkāda cita ķīmiska darbība vairs nebūs tik kaitīga, ja mats būs apstrādāts ar Biolustre. 
Mani ļoti interesē vai kāda no Jums lieliskajām ir saskārusies, dzirdējusi vai izmēģinājusi šo procedūru? 
Gribas zināt jūsu domas par šo rakstu! 

Vairāk informācijas var iegūt arī šet: www.biolustre.lv vai www.biolustre.com

Vēlu jums rīt super jauku dienu bez slapjām kājām, bet smaidīgām sejām! 


P.s Kā arī ja jums ir interese pie manis studijā šo procedūru ir iespējams veikt :) Manus kontaktus var atrast manā mājas lapā www.lauravaluta.com :) 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru