17.04.13

Orange

A pop of orange can be playful, striking, and because is comes in a variety of shades, flattering on many different skin tones. While we love the look of an orange sunrise this spring, another easy way to work the hue into your beauty routine is with a powerful tangerine pout. I'm drawing inspiration from the runways of Jenny Packham, Missoni and Moschino, as they all topped off their Spring 2013 collections with perfectly punchy ornage lips.
Keep it simple & Go Matte!
Or you can heve something orange in your clothing or Accesories :)

Oranža krāsa var būt rotaļīga, uzkrītoša un tapēc, ka ir pieejama dažādos toņos piestāvēs ļoti dažādiem ādas toņiem. Kamēr mums patīk skats ar oranžīgu saullēktu šopavasar, cits viegls veids ir iekļaut šo toni tavā ikdienā ir izveidot spēcīgas oranžas lūpas. Es ņemu iedvesmu no Jenny Pacham, Missoni un Moschino modesskatēm, tā kā tās izcēlās savās 2013.g pavasara skatēs ar perfektām oranžām lūpām.
Saglabā vienkāršību un izmanto matētus toņus.
Vai var arī iekļaut kaut ko oranžu savā apģērbā vai aksesuāros :)

So my suggestion is to try Nouba Millebaci lipstick that gives 4- 6 or more hours matt covarege so you will be the queen of every single party or event with these bold & orange lips! It is perfect lipstick for events - holds perfectly for many hours even if you drink or eat something. ( oil is the only enemy ) I suggest you to try - even if youre not the fan of orange, you still can try bright pink, red or any other nude tone. :)

Tātad mans ieteikums ir izmēģināt Nouba millebacci lūpukrāsu kas nodrošina 4-6 vai pat vairāk stundu matētu efektu. Tātad tu būsi ik vienas ballītes vai pasākuma karaliene ar šīm izteiksmīgajām oranžajām lūpām. Perfekta lūpukrāsa pasākumiem, ( ballītes, kāzas, vakariņas) noturība perfekta pat ja tiek dzerts vai ēsts ( vienīgais ienaidnieks ir eļļa). Es iesaku izmantot šomproduktu- pat ja oranžā nav tava krāsa vari izvēlēties spilgir rozā, sarkanu vai kādu no naturālajiem toņiem. :)























What do You think of Orange? Would You prefer orange lips or better some orange accessorie? :)

Ko Tu domā par Oranžo? Vai Tu dotu priekšroku oranžām lūpām vai labāk kādam oranžam aksesuāram? :)

Wish You a Hot & Fab day! ❤

Novēlu Tev karstu un satriecošu dienu! ❤



I will cathch some sun for a while & then off to Jersey Island for a Hendo party! :) so easy to travel with just a hand luggage - while my friend is packing I can just relax & save some energy for the night! :)

Es kādu brīdi vēl paķeršu saules starus & tad jau Jādodas uz Džērsijas salu! Vecmeitu ballīte! :) ir tik viegli ceļot, kad tev ir tikai rokasbagāža- kamēr draudzene krāmē koferus, tikmēr es atpūšos un taupu enerģiju vakaram! :)

1 komentārs:

  1. jej es tak saku rokas bagāža jej
    Par oranžo - ļoti patīk, pašai ir dior spīdums, kas ir ļoti skaists, bet noēdas momentā, līdz ar to noteikti uzmeklesu tevis ieteikto, un noteikti make up vairāk kā apģērbā.... Louise gray košās kas bija radītas topshop uber super, nožēloju tagad ka nenopirku, noturīgas un zidainas. draudzenei ir ļoti, vienmēr nociepju, kad ejam out..... Je

    AtbildētDzēst