14.04.13

Outfit Memories

Hey, Gorgeous!
As from now on the weather will only improve ( I hope so) cause I finaly went last time to have fun with my snowboard! ( Photos on my instagram profile: laura_valuta) And recently I went trough pictures of my previous Outfits and I decided to put all my favorite ones in one post!
Do you have favorite one from these?

Sveikas, Burvīgās!
Tā kā man tuvas meitenes izteicās, ka Latviešu tulkojums ar būtu vajadzīgs, tad turpmāk viss iet divās valodās! Ceru, ka jums tas patiks!
Un tā kā no šodienas laikapstākļi tikai uzlabosies ( es tā ceru ), jo beidzot šodien aizdevos vēl pēdējo reizi padauzīties uz kalna. ( bildes var redzēt manā instagram profilā laura_valuta)
Un nesen es izskatīju savas iepriekšējās stila bildes, atlasīju savas mīļākās un nolēmu izveidot ierakstu, kur visas viņas publicēšu vienkopus.
Vai jums ir kāds mīļākais koptēls no šiem?






































































Oh, and today I am packing my hand luggage! ( Where am I going? you will know very soon) This is a big challange for me- cause I usually pack big suitcase 20kg even if I go somewhere only for 2 days!
And this time- 10 days - 10kg!

Ah, un šodien es kravāju savu rokas bagāžu! ( Kur es dodos? To uzzināsiet pavisam drīz! ) Šis ir liels izaicinājums man, jo parasti es ņemu līdz 20 kg lielo koferi pat, ja dodos kaut kur uz 2 dienām! Šoreiz - 10 dienas, 10kg!

Wish You a super fun and positive Monday! ❤

Novēlu Jums super jautru un pozitīvu pirmdienu! ❤

13 comments:

  1. Nu skaisti!
    Man patīk pilnīgi visi tavi outfiti :) It īpaši melnie garie zābaki un tas apmetņ-veida mētelītis.

    AtbildētDzēst
  2. man arī ļoti patika! Ļooooti! Iedvesmojoši un mākslinieciski!

    AtbildētDzēst
  3. Man savukārt ir tā, ka lai arī uz cik dienām būtu izbrauciens, ilgākais bijis 8as dienas, ceļoju tikai un vienīgi ar rokas bagāžu, travel light my mantra. :-)..... Gribetos tērpus no ceļošanas ar šo tikai 10 kg somu.....

    AtbildētDzēst
  4. Ps par bildēm
    Reāli super krāsaina garderobe, visvairāk patīk tie dzeltenie un tirkizzilie džinsi, tas, kā bieži tiek valkāti un kā visādi skaisti izskatās, laikam jo esmu ista denim fane.... Vislabāk vislabāk patīk bilde ar to caurumindzemperi gaišajām print džinsiām un košo somiņu, viss kas man patīk bilde un nu pierādās ne tikai uz sevis bet arī citiem, un tas pats džemperis ar dzinsiem un wedge zābakiem skaisti ļoti

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, paldies paldies, šādiu komentāri ļauj turpināt iesākto un ar daudz lielāku prieku! paldies jums, kas man seko un cerams, ka jūs tas iedvesmo vai vismaz priecē acis ;)

      Dzēst
  5. Laura, Tu esi super! Man ļoti patīk Tavs stils.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies! prieks dzirdēt! esmu saskumusi, ka šie ieraksti man ir iepauzējuši- bet man nav blakām neviens kas uzņemtu bildes... ;(

      Dzēst
  6. Ļoti patika tērpu salikumi, drosmīgi! :)

    AtbildētDzēst
  7. Hi! I found you in Chicisimo and I absolutely love your style!! I also have a fashion blog with many readers from all over the world and I would like to upload at least one picture of each country that reads me, one of them is Lithuania, of course! So I was wondering If I could use your pictures there :) Here is the link in case you wanna check it. I hope you say yes as many girls have done already. Would be really cool!
    http://dhariascloset.blogspot.com :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hei, lovely to hear! Just to let you know! I am from Latvija ( Lettonia) :)) Lithuanians are next to us! :)!

      Dzēst
    2. But I still wanna use your pics! can I? :)

      Dzēst
    3. Yes, sure U can! :)

      Dzēst
    4. Here is the link, thank you so much! I hope you like it :) http://dhariascloset.blogspot.mx/2013/05/latvia-fairy-eyed-laura.html and my FB please like! :) https://www.facebook.com/Dhariascloset, keep in touch!

      Dzēst